Logo

Honningkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Skærekager

150 g blødt smør
200 g råt rørsukker
1 1/2 dl fast, dansk honning
3 æg (vægtklasse 3)
250 g hvedemel
1 spsk bagepulver
1 spsk kanel
1 tsk stødt nellike
1 tsk stødt muskatblomme
1 spsk groft knuste fennike- eller anisfrø (kan udelades)

pynt:
100 g smeltet chokolade

Pisk smør og sukker skummende, smelt, afsval og rør honningen i dejen og pisk æggene i ét ad gangen. Bland hvedemel, bagepulver og krydderier og vend melblandingen i dejen, der fyldes med i en velsmurt, let raspet aflang, firkantet eller rund form (1 1/2 liter) og bages ved 175ºC i ca. 1 time, til den er fast i midten. Tag kagen ud og lad den afkøle, før den pyntes.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 835 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pærekage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Focaccia med olivenFocaccia er flade brød, der oprindeligt stammer fra Italien. Brødene kan laves på mange...
• Rugkiks med sellerifrø og honningEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• RababerkompotEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os