Logo

Honningkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Skærekager

150 g blødt smør
200 g råt rørsukker
1 ½ dl fast, dansk honning
3 æg (vægtklasse 3)
250 g hvedemel
1 spsk bagepulver
1 spsk kanel
1 tsk stødt nellike
1 tsk stødt muskatblomme
1 spsk groft knuste fennike- eller anisfrø (kan udelades)

pynt:
100 g smeltet chokolade

Pisk smør og sukker skummende, smelt, afsval og rør honningen i dejen og pisk æggene i ét ad gangen. Bland hvedemel, bagepulver og krydderier og vend melblandingen i dejen, der fyldes med i en velsmurt, let raspet aflang, firkantet eller rund form (1 ½ liter) og bages ved 175ºC i ca. 1 time, til den er fast i midten. Tag kagen ud og lad den afkøle, før den pyntes.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.279 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?