Logo

Honningkage i form

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

375 g honning
375 g farin
2 dl vand
1 tsk stødt nelliker
3 tsk stødt kanel
750 g hvedemel
2 tsk natron
3 æg
 
Pynt:
50 g smuttede mandler
 
Bring honning, sukker og vand i kog i en gryde.
Lad det afkøle og rør krydderier, hvedemel, natron og æg i.
Fyld dejen i en smurt sandkageform eller en lille bradepande.
Pynt med de hele smuttede mandler.
Bag honningkagen i en varm ovn ved 175ºC i ca. 45 min.
Lad kagen afkøle i formen.
 
Tips: Honningkagen kan naturligvis spises med det samme, men den smager bedre, når den er nogle dage gammel.

Pak den ind i folie, når den er kold.
Prøv den med smør på.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.186 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her