Logo

Honningkage i sandkageform

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g smør/margarine
200 g honning
100 g sukker
3 store æg
4 spsk hakket, syltet appelsinskal
1 tsk ingefær
2 spsk kanel
4 spsk rosiner
1 tsk bagepulver
225 g hvedemel

Glasur:
200 g flormelis
2 spsk kakao
2 - 3 spsk kogende vand

Rør/pisk smør/margarine, honning og sukker godt.
Tilsæt æggene, 1 ad gangen. Kom krydderier og smagsstof i.
Vend forsigtigt hvedemel og bagepulver hen.
Smør en aflang form og drys rasp hen over.
Fyld dejen i og bag ved 170° i ca. 45 min.
Overtræk den bagte, kolde kage med glasur.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.727 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her