Logo

Honningkage i sandkageform

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g smør/margarine
200 g honning
100 g sukker
3 store æg
4 spsk hakket, syltet appelsinskal
1 tsk ingefær
2 spsk kanel
4 spsk rosiner
1 tsk bagepulver
225 g hvedemel

Glasur:
200 g flormelis
2 spsk kakao
2 - 3 spsk kogende vand

Rør/pisk smør/margarine, honning og sukker godt.
Tilsæt æggene, 1 ad gangen. Kom krydderier og smagsstof i.
Vend forsigtigt hvedemel og bagepulver hen.
Smør en aflang form og drys rasp hen over.
Fyld dejen i og bag ved 170° i ca. 45 min.
Overtræk den bagte, kolde kage med glasur.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.973 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her