Logo

Honningroulade ♥

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rouladen er meget nem at bage, og den holder sig frisk længe.

 

125 g honning

75 g mørk farin

2 æg

125 g hvedemel

1 tsk bagepulver

1 tsk kanel

1 tsk st. ingefær

½ tsk allehånde

Creme:

40 g blødt smør

100 g flormelis

2 tsk vaniljesukker

2-4 spsk abrikosmarmelade

 

Lun honning let i mikrobølgeovn, så den er flydende.

Pisk den med farin og æg til en luftig masse.

Bland mel, bagepulver og krydderier, og sigt det i æggesnapsen.

Vend det i med lette tag.

Lav en form af bagepapir på ca. 30x40 cm med 5 cm høje kanter. Hjørnerne foldes.

Kom dejen i og glat den helt ud i hjørnerne.

Sæt rouladen midt i en varm ovn på tradtionel ovnvarme 225°C i ca. 8 min.

Den skal føles fast.

Hav et stort stykke bagepapir drysset med sukker liggende klar.

Vend rouladen ud herpå.

Lad den ligge lidt, til papiret kan trækkes af.

Læg et viskestykke over.

Rør smør, flormelis og vanillesukker godt sammen og rør marmeladen i, til konsistensen

er tilpas.

Smør cremen på bunden, når den er afkølet.

Rul den forsigtigt, men alligevel fast sammen på den lange led (brug papiret).

Lad den ligge og trække indpakket et køligt sted nogle timer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.863 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her