Logo

Honningroulade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 spsk vand
100 g hvedemel
1/2 tsk allehånde
1 tsk ingefær
1/2 tsk nelliker
1 tsk kanel
50 g brun farin
1 tsk bagepulver
2 æg
100 g honning

Fyld:
125 g smør
100 g flormelis
Reven appelsinskal
1-2 tsk appelsinsaft

Rør æggeblommer og farin godt sammen. Rør honning i. Bland hvedemel og bagepulver og rør det i dejen sammen med vand. Pisk æggehviderne stive og fold dem i dejen med let hånd. Lav en papirform, ca. 30 x 30 cm, og smør den. Kom dejen i og og bag rouladebunden 6-8 minutter ved 225° C. Vend bunde ud på et stykke sukkerstrøet papir. Læg et vådt viskestykke over og lad bunden blive kold.

Smørcreme:
Rør smør og flormelis sammen til smørcreme. Smag til med reven appelsinskal og appelsinsaft. Fordel cremen over den kolde bund og rul rouladen sammen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 660 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Franske nøddekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Safran og appelsin cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grove baguettes og fint sommersmørBag nogle skønne slanke brød med masser af sprød skorpe, og en rigtig god smag af...
• Flamberede æblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os