1 spsk  vand 
100 g hvedemel 
½ tsk  allehånde 
1 tsk  ingefær 
½ tsk  nelliker 
1 tsk  kanel 
50 g brun farin 
1 tsk  bagepulver 
2 æg 
100 g honning 
 
Fyld: 
125 g smør 
100 g flormelis 
Reven appelsinskal 
1-2 tsk  appelsinsaft 
Rør æggeblommer og farin godt sammen. Rør honning i. Bland hvedemel og bagepulver og rør det i dejen sammen med vand. Pisk æggehviderne stive og fold dem i dejen med let hånd. Lav en papirform, ca. 30 x 30 cm, og smør den. Kom dejen i og og bag rouladebunden 6-8 minutter ved 225° C. Vend bunde ud på et stykke sukkerstrøet papir. Læg et vådt viskestykke over og lad bunden blive kold. 
Smørcreme: 
Rør smør og flormelis sammen til smørcreme. Smag til med reven appelsinskal og appelsinsaft. Fordel cremen over den kolde bund og rul rouladen sammen.