Logo

Horn med rabarberfyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Butterdej:
125 g hvedemel
125 g smør
3/4 dl kærnemælk
 
Fyld:
250 g rabarber, fintskivede
1 dl sukker
1 spsk kartoffelmel
100 g marcipan
 
Pensling:
Æg
Tesukker
Hakkede nødder eller mandler
 
Butterdej: Findel fedtstoffet i melet og tilsæt kærnemælk.
Ælt dejen sammen.
Lad den hvile mindst en halv time, før den rulles ud.
Skær dejen i 8 trekanter.
Bland rabarberne med sukker og kartoffelmel.
Fordel lidt på hver trekant sammen med marcipan.
Rul sammen fra den brede ende.
Pensl med æg og drys med tesukker og mandler eller nødder.
Bag midt i ovnen ved 225ºC i 10-12 minutter.
 
Tips: Er fryseegnet. I stedet for hjemmelavet butterdej kan der bruges
færdigkøbt butterdej.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 793 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KnækglasurEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ananaskage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KærnemælksbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærvacherin 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os