Logo

Horn, rundstykker, gifler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g hvedemel
3 tsk bagepulver
2 tsk sukker
40 g margarine
1 dl mælk
hvedemel
sukker
 
Sigt hvedemel og bagepulver og gnid sammen med margarinen.
Tilsæt sukker og rør mælken i.
Strø hvedemel på et bord el. bræt og ælt dejen med håndfladen, indtil den er sammenhængende og blank.
Rul dejen med kagerullen til en tyk rund kage, del den med en kniv i 8 dele.
Form dem som horn el. gifler.
Eller til rundstykker rulles dejen til en pølse, udskæres i 8 stykker og formes.
Smør dem med mælken el. vand hvori er opløst lidt sukker, sæt dem på pladen og bag dem ved 200°C varmt i 20 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.761 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarbertærte 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Franske nøddekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Saftig gulerodskage med flødeostecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarbergrød med mandlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os