Logo

Horn, rundstykker, gifler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g hvedemel
3 tsk bagepulver
2 tsk sukker
40 g margarine
1 dl mælk
hvedemel
sukker
 
Sigt hvedemel og bagepulver og gnid sammen med margarinen.
Tilsæt sukker og rør mælken i.
Strø hvedemel på et bord el. bræt og ælt dejen med håndfladen, indtil den er sammenhængende og blank.
Rul dejen med kagerullen til en tyk rund kage, del den med en kniv i 8 dele.
Form dem som horn el. gifler.
Eller til rundstykker rulles dejen til en pølse, udskæres i 8 stykker og formes.
Smør dem med mælken el. vand hvori er opløst lidt sukker, sæt dem på pladen og bag dem ved 200°C varmt i 20 minutter.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.978 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?