Butterdej: 
125 g  hvedemel 
125 g  smør 
¾ dl  kærnemælk 
 
Fyld: 
250 g  rabarber, fintskivede 
1 dl  sukker 
1 spsk  kartoffelmel 
100 g  marcipan 
 
Pensling: 
Æg 
Tesukker 
Hakkede nødder eller mandler 
 
Butterdej: Findel fedtstoffet i melet og tilsæt kærnemælk.
Ælt dejen sammen.
Lad den hvile mindst en halv time, før den rulles ud.
Skær dejen i 8 trekanter. 
Bland rabarberne med sukker og kartoffelmel.
Fordel lidt på hver trekant sammen med marcipan.
Rul sammen fra den brede ende.
Pensl med æg og drys med tesukker og mandler eller nødder. 
Bag midt i ovnen ved 225ºC i 10-12 minutter.
  
Tips: Er fryseegnet. I stedet for hjemmelavet butterdej kan der bruges 
færdigkøbt butterdej.