Logo

Hurtigbagt æblestang

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
250 g hvedemel
3 tsk bagepulver
1/8 tsk salt
2 spsk sukker
100 g smør eller margarine
1 æg
1 dl mælk eller fløde

Fyld:
35 g smør
35 g sukker
1 tsk Vanille
2 æbler

Pynt:
sammenpisket æg
3 spsk sukker
evt. hakkede mandler

Æltet dej: hvedemel og bagepulver sigtes sammen. Salt og sukker tilsættes. Koldt smør hakkes i. Æg og mælk piskes sammen. Lidt heraf gemmes til pensling. Resten æltes i melet. Dejen rulles ud i 1 cm’s tykkelse til en aflang flade, der deles på langs. Smør, sukker og Vanila røres sammen og smøres ud i en stribe midt på hver dejstrimmel. Æblesnitter lægges på. Dejen foldes sammen om fyldet, pensles og drysses med sukker og hakkede mandler. Æblestængerne lægges på smurt plade og bages i forvarmet ovn ca. 20 min. ved 225º.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.157 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pizzadej - langtidsbearbejdetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Flamberede pandekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rubinsteinkage 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pæremarengs bagt med abrikos-passionssauce og granatæblesorbetHvis du vil prøve en anderledes og eksotisk dessert til gæsterne så prøv denne ret med...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!