Logo

Hurtigbagte durumboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hurtigbagte durumboller


Durumboller opskrift - Nem og hurtig opskrift på lækre sprøde boller, perfekte til fødselsdagsbordet eller en almindelig hverdag.

Arbejdstid: 15 min. Bagetid: 15 min. Fryse-egnede. (10-12 stk.)

 

#

100 g groft durummel (alternativt rugmel eller grahamsmel)

200 g hvedemel

1 spsk bagepulver

1 tsk salt

50 g smør (koldt)

¼ l mælk

*

 

Tænd ovnen på 225 °C.

Bland de to slags mel med bagepulver og salt og hak smørret i.

Saml hurtigt dejen med mælk og rul den til en tyk pølse på et meldrysset bord.

Skær den i 10-12 stykker og læg dem på en bageplade med bagepapir.

 

Bag dem midt i ovnen i ca. 15 min.

Server dem friskbagte.

 

Tips: Krydr evt. dejen med ¼ tsk friskkværnet sort peber eller chiliflager, ¼ tsk hvidløgspulver og ¼ tsk sennepspulver eller friske krydderurter efter smag.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 289 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• LuciabollerI Sverige fejrer man Lucia den 13. december og, det hele dufter af nybagte boller, der...
• Ostescones Den raffinerede kombination af ost og purløg forvandler disse gode scones fra tebrød til...
• Rosinboller med ymerBollerne er lette og hurtige at lave. Prøv dem til eftermiddagskaffen eller teen eller til...
• Brombærpocheret pæreEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os