Logo

Hurtigbagte sesamboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej
3 dl vand
50 g gær
150 g fuldkornshvedemel ( 3 dl )
½ tsk salt
1 tsk sukker
1 æg
1 spsk olie
300 g hvedemel ( 6 dl )
3 spsk sesamfrø

Pynt:
1 sammenpisket æg
sesamfrø

Gæren udrøres i lunt (35°C) vand, og fuldkornsmelet tilsættes.
Rør salt og sukker i dejen og ælt hvedemel, sesamfrø, æg og olie i.
Form dejen til 10-12 boller, der lægges på en plade med bagepapir og
dækkes med et rent viskestykke.
Lad dem hæve over en bradepande med kogende vand i ca. 20 min.
Pensl bollerne med sammenpisket æg, drys med sesamfrø og bag dem
ved 200°C i ca. 20 min.

Tips: Er fryseegnet

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.429 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her