Logo

Hurtige boller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Boller

600 g hvedemel - gerne 10% durumhvede
5 dl vand
1 spsk salt
15 g gær

Start fx. aftenen før. Rør gæren ud i koldt vand og tilsæt resten af ingredienserne. Rør dejen glat. Den er meget blød og fugtig. Kom dejen i en oliesmurt skål, dæk med film og stil i køleskabet natten over.
Sæt dejen med en ske på bagepladen belagt med bagepapir, og stil i kold ovn. Skru op på 230ºC, og bag ca. 30 min. til bollerne er sprøde. Lad dem køle af på en rist med bunden i vejret. Dejen kan også sættes direkte i en varm ovn.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.194 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RosinbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FuldkornskagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sesamboller med gaioEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarbersuppe med vaniljeisEn iskold rabarbersuppe serveret med en kugle vaniljeis, så bliver det ikke meget bedre....
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os