Logo

Hurtige boller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Boller

600 g hvedemel - gerne 10% durumhvede
5 dl vand
1 spsk salt
15 g gær

Start fx. aftenen før. Rør gæren ud i koldt vand og tilsæt resten af ingredienserne. Rør dejen glat. Den er meget blød og fugtig. Kom dejen i en oliesmurt skål, dæk med film og stil i køleskabet natten over.
Sæt dejen med en ske på bagepladen belagt med bagepapir, og stil i kold ovn. Skru op på 230ºC, og bag ca. 30 min. til bollerne er sprøde. Lad dem køle af på en rist med bunden i vejret. Dejen kan også sættes direkte i en varm ovn.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.736 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her