
 
Er brødskuffen tom,
så er her en meget nem opskrift til nogle hurtige boller. Varier selv med
meltypen: erstat fx en tredjedel af melet med durummel eller en grovere type
som fx grahamsmel eller fuldkornsmel. 
Arbejdstid: 15 min.
Bagetid: 12 min. Fryseegnet. (12 stk) 
 
#
350 g hvedemel 
2 tsk bagepulver 
1 tsk natron 
2 tsk sukker 
1 tsk salt 
125 g smør 
2½ dl kærnemælk
*
 
Tænd ovnen på 220 °C.
Bland alle de tørre
ingredienser og hak det kolde smør i det gøres nemt med et mørdejsjern eller i
en foodprocessor. 
Tilsæt kærnemælk og
saml hurtigt dejen den skal ikke æltes. 
Sæt dejen med skeer
som 12 boller på en bageplade med bagepapir. 
Sæt pladen i ovnen
12-15 min. til de er gyldne og gennembagte. 
Lad dem afkøle på en
rist og nyd dem som tilbehør eller lille lækkeri med syltetøj eller ost. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin