Logo

Hurtigt solsikkebrød - uden gær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
475 g hvedemel
175 g rugmel eller andet hvedemel
2 spsk bagepulver
1 tsk salt
2 spsk olie
1 dl solsikkekerner
1/2 l. mælk eller vand
20 g smeltet smør til pensling
2 spsk hakkede solsikkekerner

Bland de tørre ingredienser i en skål. Tilsæt olie, solsikkekerner og mælk, og rør dejen sammen kom lidt hvedemel på hænderne, og tryk dejen ud i en lille bradepande. Del dejen med en kniv i ca 24 stk
Pensl brødene med smeltet smør og drys solsikkekerner på.
Bages ved 225°C i 15-17 min,på nederste rille.
Bræk brødene fra hinanden og server dem nybagte.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 890 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Anderledes fyld til pandekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• La languedocienne cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bolle opskriftHer er opskriften på nogle lette og hurtige boller. Perfekte til fødselsdag og lignende da...
• AhornbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os