Logo

Hurtigt solsikkebrød - uden gær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

475 g hvedemel
175 g rugmel eller andet hvedemel
2 spsk bagepulver
1 tsk salt
2 spsk olie
1 dl solsikkekerner
½ l. mælk eller vand
20 g smeltet smør til pensling
2 spsk hakkede solsikkekerner

Bland de tørre ingredienser i en skål. Tilsæt olie, solsikkekerner og mælk, og rør dejen sammen kom lidt hvedemel på hænderne, og tryk dejen ud i en lille bradepande. Del dejen med en kniv i ca 24 stk
Pensl brødene med smeltet smør og drys solsikkekerner på.
Bages ved 225°C i 15-17 min,på nederste rille.
Bræk brødene fra hinanden og server dem nybagte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.844 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her