Logo

Hurtigt solsikkebrød uden gær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Boller

Dette er et bræk-af brød.

475 g hvedemel
175 g rugmel eller andet hvedemel
2 spsk bagepulver
1 tsk salt
2 spsk olie
1 dl solsikkekerner
ca. ½ l mælk eller vand
20 g smeltet smør til pensling
2 spsk hakkede solsikkekerner

Bland de tørre ingredienser i en skål. Tilsæt olie, solsikkekerner og mælk , og rør dejen sammen kom lidt hvedemel på hænderne, og tryk dejen ud i en lille bradepande. Del dejen med en kniv i ca 24 stk Pensl brødene med smeltet smør og drys solsikkekerner på. Bages ved 225 gr. i 15-17 min, på nederste rille.

Bræk brødene fra hinanden og server dem nybagte.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 975 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?