Logo

Hurtigt solsikkebrød uden gær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Boller

Dette er et bræk-af brød.

475 g hvedemel
175 g rugmel eller andet hvedemel
2 spsk bagepulver
1 tsk salt
2 spsk olie
1 dl solsikkekerner
ca. ½ l mælk eller vand
20 g smeltet smør til pensling
2 spsk hakkede solsikkekerner

Bland de tørre ingredienser i en skål. Tilsæt olie, solsikkekerner og mælk , og rør dejen sammen kom lidt hvedemel på hænderne, og tryk dejen ud i en lille bradepande. Del dejen med en kniv i ca 24 stk Pensl brødene med smeltet smør og drys solsikkekerner på. Bages ved 225 gr. i 15-17 min, på nederste rille.

Bræk brødene fra hinanden og server dem nybagte.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 768 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mandelkage med jordbær i cassisflødeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Canadiske pandekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mormors æbleskiver 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• LimesorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!