Logo

Husarbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
50 g gær
5 dl lunkent vand
1 spsk olie
2 spsk eddike
3 tsk urtesalt
1 tsk kommen
1 dl æblemos eller tyttebærsyltetøj
1 dl havregryn
1,4 l. hvedemel

Smuldr gæren i en skål og rør den ud i vandet.
Tilsæt de øvrige ingredienser, men gem et par dl hvedemel til senere.
Rør og ælt dejen glat og lad den derefter hæve under et viskestykke til dobbelt størrelse eller ca. 30 min.
Ælt dejen smidig med resten af melet på et meldrysset bagebord.
Form den til to buttede brod, som hæver på en bageplade dækket med bagepapir eller i smurte forme a 1 1/2 l. i ca. 30 min.
Bages i nederste del af ovnen ved 200º i ca. 30 min.
Pensles med vand og afkøles på en bagerist.
Læg et viskestykke over.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 875 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokoladesnitter 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Orangekage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• DrueklasebrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolade FondueEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os