Logo

Hvedebrød - søsterkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
3 æg
125 g sukker
lidt stødt kardemme
2 ¼ dl mælk
40 g gær
125 g smør
½ kg hvedemel
 
3 æg røres med 125 g sukker og lidt stødt kardemme.
Deri røres 2 ¼ dl svagt lunken mælk, hvori er opløst 40 g gær.
125 g koldt smør arbejdes efterhåanden ind i dejen, sammen med  ½ kg hvedemel. dejen kommes straks i en smurt form, og sættes lunt til hævning.
Den bages i en lille time.
Er der tegn på at kagen bliver lidt for mørk, lægges et stykke alufolie over (anbefales).
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 778 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?