Logo

Hvedetortillaer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

(12 stykker)

250-300 g hvedemel
1 1/2 tsk salt
1 1/2 tsk bagepulver
godt 1/2 dl god planteolie
2 dl lunkent vand

Bland hvedemel, salt og bagepulver i et dejfad og kom olien i blandingen til det gryner.

Tilsæt lunkent vand, og rør det let sammen til en blød, men ikke flydende dej.
Skær dejen i 12 stykker, og form dem til små kugler.

Dæk dem til, og lad dem hvile.

Læg dejklumperne på et meldrysset bord, og tryk dem flade.

Rul dem ud til runde brød på ca. 15 cm i diameter.

Bag tortillaerne på begge sider på en pande.

Vend dem, når overfladen begynder at boble op.

Det tager mindre end et minut.

Læg dem oven på hinanden

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 881 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Påskekurve muffinsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FragilitetærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rups snekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber- og jordbærdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os