Logo

Hvepsebo

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g smør
2 æg
2 tsk bagepulver
250 g hvedemel
150 g sukker
saft og reven skal af 1 appelsin

Kokosmasse:
1 æggehvide
75 g kokosmel
75 g sukker
1 spsk kakao

Smør og sukker røres let og smidigt.
Æggene røres i et ad gangen.
Hvedemel og bagepulver sigtes og blandes i sammen med reven skal og saft af
en appelsin.
Dejen kommes i en smurt springform og bages i ovn ved 170°C i 30 min.
Derefter bredes kokosmassen over, og kagen bager færdig i ca 25 min.
Til kokosmassen piskes æggehviden stiv, sukkeret drysses i og der
piskes endnu et øjeblik før kokosmelet kommes i sammen med sigtet
kakao
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 517 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æblekage med abrikoser og kanel En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kokoskage med æblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• AnisklørEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblepie, BobsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os