Logo

Hverdagsbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
3 dl vand
25 g gær
1 spsk olie
1 tsk salt
1 spsk fennikel (hel eller stødt)
2 mellemstore kartofler
ca. 9 dl hvedemel

Varm vandet op til 37º og opløs gæren i det.
Tilsæt olie, krydderier og de skrællede og revne kartofler.
Rør 8 dl hvedemel i og ælt dejen. Hæver 30 min.
Hæld dejen ud på bagebordet og ælt mere hvedemel ind i den, til den bliver
glat og elastisk.
Form den til et rundt eller ovalt brød.
Lav et par snit i det med en skarp kniv.
Drys lidt hvedemel over og lad brødet hæve på en bageplade dækket med bagepapir i 30 min.
Bages i den nederste del af ovnen ved 225º i 30 min.
Afkøles tildækket på en bageplade.
Brødet er godt til smørrebrød og som tilbehør til middagsmaden.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.333 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?