Logo

Hvid chokoladeglasur

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
60 g smør
450 g sukker
3/4 dl mælk
100 g hvid chokolade
et par dråber citronsaft     
 
Hak chokoladen.
Giv mælk, sukker og smør et opkog.
Tag gryden fra varmen og tilsæt den hakkede chokolade.
Lad den stå i 5 minutter.
Pisk så glasuren godt sammen.
Glasuren er smørbar, når den er afkølet.
Den løber godt ud, mens den endnu er lunken, så den er nem at arbejde med.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.108 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pip-kagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fin æblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RosinbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Profiteroles, pikante - diabetikerI Frankrig er profiteroles populære små vandbakkelser, der spises med pikant fyld som...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!