Logo

Hvid chokoladekage med pistacienødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
100 g hvid chokolade
125 g smør
125 g sukker
5 æg
2 tsk reven appelsinskal
2 tsk vaniljesukker
175 g hvedemel
½ tsk bagepulver
½ dl friskpresset appelsinsaft

Pynt: Glasur og hakkede, usaltede pistacienødder

Hak chokoladen, og smelt den i mikroovnen eller over vandbad.
Rør smør og sukker sammen, rør æggene i. Rør chokoladen i.
Vend appelsinskal og vaniljesukker.
Bland melen og bagepulver, og vend det i sammen med appelsinsaften.
Kom dejen i en 22x30 cm bradepande foret med bagepapir.
Bag kagen ca. 40 min. ved 175° på midterste ovnribbe.
Afkøl kagen. Rør glasuren sammen, og fordel den over kagen.
Drys pistacienødder over.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.332 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?