Logo

Iduns boller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Boller

600 g hvedemel
150 g sukker
75 g smeltet smør
2 ½ dl lunken mælk
1 stk sammenpisket æg
50 g gær
½ tsk kardemomme

1) Bland og ælt godt, lad dejen hæve i plast i 40 min.
2) Ælt dejen godt og tilsæt evt. rosiner.
3) Tril ca. 20 boller ud.
4) Læg plast over bollerne og lad dem hæve.
5) De skal hæve i 1 time v. stuetemp.
6) Sæt bollerne midt i ovnen.
7) Bag dem ved 200 - 220ºC i ca. 10 min.
8) Hæld 1 dl vand i en bradepande nederst i ovnen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.972 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her