Logo

Iduns franskbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
brød

900 g hvedemel
25 g smeltet smør
5 dl lunkent vand
3 tsk salt
2 tsk sukker
50 g gær

1) Rør ingredienserne sammen og ælt godt.
2) Lad dejen hæve i plast i 30 min.
3) Ælt godt og bag 2 brød.
4) Hæv dem i 45 min. v. 35_ el. 1 time v. stuetemp.
5) Pensl og snit brødene og sæt dem nederst i ovnen.
6) Bag dem ved 200 - 220° i 20 - 25 min. Til de er pæne.
7) Hæld 1 dl vand i en bradepande nederst i ovnen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.709 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æbleskiver 1952Æbleskiver som de skulle være i 1952 - De serveres med sukker, æblekompot eller syltetøj....
• KokostærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsinmuffins med mandlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbler med mandelcreme - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os