Logo

Iduns franskbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
brød

900 g hvedemel
25 g smeltet smør
5 dl lunkent vand
3 tsk salt
2 tsk sukker
50 g gær

1) Rør ingredienserne sammen og ælt godt.
2) Lad dejen hæve i plast i 30 min.
3) Ælt godt og bag 2 brød.
4) Hæv dem i 45 min. v. 35_ el. 1 time v. stuetemp.
5) Pensl og snit brødene og sæt dem nederst i ovnen.
6) Bag dem ved 200 - 220° i 20 - 25 min. Til de er pæne.
7) Hæld 1 dl vand i en bradepande nederst i ovnen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.069 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mini-lagkager En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladekage med ingefærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nytår med pink champagne cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Marengs med nougat-cremeDesserten er skønne sprøde marengs med en nem og lækker nougatcreme. Enkel opskrift der...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!