Logo

Ingefærpandekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g (5 dl) hvedemel
4 spsk sukker
4 tsk bagepulver
1 tsk salt
1 tsk ingefær
6 spsk olie
2 1/2 dl kærnemælk
2 dl mælk
2 æg
1 dl mørk sirup
 
Bland hvedemel, sukker, bagepulver, salt og ingefær i en skål.
Pisk olie, kærnemælk, mælk, æg og sirup med en gaffel.
Bland indholdet af de to skåle og rør indtil dejen er jævn.
Varm en pande op, til den er jævnt varm. Kom lidt smør på og hæld lidt dej på.
De bør være tykkere og mere svampede end almindelige pandekager.
Der vil komme en masse små bobler.
Når overfladen er fyldt med bobler, vendes pandekagen med en paletkniv.
Pandekagen skal være gylden på overfladen. Hvis den er mørk, er varmen for høj, er den lys, så skru lidt op for varmen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 987 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SmørbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Havreboller med squashEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• StollenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Slør til isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os