Logo

Ingefærmuffins

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
175 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 tsk stødt kanel
1 tsk stødte nelliker
1/2 tsk stødt ingefær
50 g smør
2 spsk farin
3 spsk sirup
1 1/2 dl mælk
2 æg
 
Bland hvedemel, bagepulver og krydderier i en skål.
Kom smør, farin, sirup, mælk og æg i en gryde og varm det op under
omrøring til smørret er smeltet.
Hæld det i de tørre ingredienser og rør dejen sammen. Fordel dejen i 15
forme og bag kagerne ved 200ºC i ca. 15 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.131 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Solsikkeboller En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hindbærsnitter En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Svenske mandelbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sprød kokoskurv med sæsonens bærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os