Logo

Ingefærkræmmerhuse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
125 g smør
125 g sukker
125 g lys sirup
1 tsk stødt ingefær
2 tsk fint hakket syltet ingefær
fintrevet skal og saft af 1 citron
125 g hvedemel

Fyld:
Flødeskum smagt til med finthakket, syltet ingefær

Smør, sirup, citronsaft og skal samt de to slags ingefær røres sammen i en kasserolle og varmes kort igennem.
Det afkøles noget, og melet røres i.

Bagepladen smøres og drysses med hvedemel, og dejen afsættes herpå med en teske og smøres lidt ud.
Beregn god plads mellem hver.
Bages gyldne i ovnen ved 200 º, det tager kun 7-8 min.

Lad pladen stå et øjeblik til afkøling.
Bemærk, at de kun kan formes, så længe de er varme, hvorfor man kan lade pladen stå i den varme men slukkede ovn, medens man laver dem en ad gangen.

Man stiller dem til afkøling i brede flaskehalse.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.220 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ChokoladesandkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Opera cupcakes En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• DominokagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolade "Moelleux" - Mælk, salt og nye sel­leritoppeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os