Logo

Ingefærkager 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
125 g blødt smør
70 g sukker ( 3/4 dl )
1 æg
et nip salt
1/2 tsk vanilje
2 tsk ingefær
1/4 tsk hjortetaksalt
150 g hvedemel ( 3 dl )

Rør smør og sukker sammen.
Tilsæt æg og krydderier, og rør igen.
Bland melet i dejen, og ælt den hurtig sammen.
Del den i 20 klumper, der trilles til kugler.
Tryk med en stegegaffel eller lignende dybt ned i dem 1-2 steder, og læg dem på pladen, og bag dem ved 175° i ca. 20 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.035 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• MaltbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Burgerboller med kærnemælkDisse burgerboller, der blandt andet indeholder kærnemælk og rugmel, er nemme at lave og...
• Morgenbrød i metermålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Licorice Parfait with Lime SyrupEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os