Logo

Ingefærkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ca.100 stk

200 g smør
250 g sukker
250 g hvedemel
250 g sukker
2 spsk sirup
1 æggeeblomme
1-2spsk stødt ingefær
2 tsk natron.

Hak smørret ud i melet, tilsæt alle de øvrige ingredienser og ælt delen sammen. Tril dejen til en eller flere ruller på tykkelse med en 1 fem-krone.

Læg rullen koldt til næste dag, evt. længere, til kagerne skal bages.
Skær rullen i knap 1 cm tykke skiver og læg dem på plader med bagepapir.
Lad der være rimelig afstand mellem kagerne, da de flyder en smule ud.
Bag kagerne ved 200ºC, 8-10 minutter, til de er gyldne og sprøde.
Lad dem afkøle en smule på pladen, før de flyttes over på en bagerist, afkøler helt og kommes i dåse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.286 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her