Logo

Ingefærsnitter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g hvedemel
25 g sirup
200 g blødt smør
150 g sukker
2 spsk vaniljesukker
2 tsk bagepulver
1-1 ½ tsk stødt ingefær
1 spsk koldt vand

Rør smør, sukker og sirup godt.
Bland de tørre ingredienser i og ælt dejen sammen på bordet.
Rul dejen i 4 stænger, ca 40 cm. lange.
Hvis dejen skiller, kan den samles med nogle dråber vand.
Læg stængerne på plade med bagepapir.
Bages ca. 20 minutter ved 175ºC på midterste ovnrille.
Lad dem køle lidt af og skær stængerne i skrå snitter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.302 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her