Logo

Ingefærvafler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Vafler

125 g blødt smør eller margarine
100 g sukker
2 æg
125 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1/2 tsk reven, frisk ingefær
1 spsk rom
2 spsk mælk eller mineralvand
fedtstof til bagning

TILBEHØR:
sukker
evt. flødeskum
evt. kandiseret ingefær

TIPS: Ingefærvafler har en ganske speciel smag og passer fint til varm te med rom. Hvis man er slikken, kan man pynte vaflerne med en klat flødeskum, blandet med hakket, kandiseret ingefær.
Vaffeldej: Smør piskes med sukker og æg. Hvedemel og bagepulver blandes og sigtes i dejen sammen med de øvrige ingredienser. Vaflerne bages i det godt smurte vaffeljern til de er gyldne og sprøde, og drysses med sukker.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 873 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• MarengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolade lagkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• MøllehjulEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mandel GelatoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os