Logo

Inges æblekage med kanel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 æg
250 g sukker (3 dl )
250 g hvedemel (4 dl )
2 tsk bagepulver
3 dl fløde eller mælk
cremefraiche eller flødeskum til serveringen
Fyld:
4 æbler store
1 spsk sukker
1/2 tsk kanel
1 spsk smeltet margarine eller 1 spsk olie

Æg og sukker piskes sammen.
Hvedemel og bagepulver sigtes i skiftevis med fløden.
Dejen hældes i en smurt springform.
Æblerne skrælles, skæres i både og lægge på - sukker (fyld) og kanel
drysses ovenpå. Margarinen dryppes over.
Bages ved 175°C i 60 - 70 min.
Serveres varm m/cremefraiche eller flødeskum.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,5 (6 stemmer)
Siden er blevet set 887 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kagen En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• ÆblebrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Knækbrød med ost og radiser - diabetikerIde til lækker, sund og hurtig morgenmad. Andet ost end gouda kan selvfølgelig bruges....
• Jordbær i Champagne sabayonne og jordbær-rabarber sorbet...En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os