Logo

Inges æblekage med kanel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 æg
250 g sukker (3 dl )
250 g hvedemel (4 dl )
2 tsk bagepulver
3 dl fløde eller mælk
cremefraiche eller flødeskum til serveringen
Fyld:
4 æbler store
1 spsk sukker
½ tsk kanel
1 spsk smeltet margarine eller 1 spsk olie

Æg og sukker piskes sammen.
Hvedemel og bagepulver sigtes i skiftevis med fløden.
Dejen hældes i en smurt springform.
Æblerne skrælles, skæres i både og lægge på - sukker (fyld) og kanel
drysses ovenpå. Margarinen dryppes over.
Bages ved 175°C i 60 - 70 min.
Serveres varm m/cremefraiche eller flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,1 (10 stemmer)
Siden er blevet set 1.683 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad laver du på St. Bededag 2024



Effektiv reklame - klik her