Kager
200 g smør 
200 g sukker 
2 æg 
2 tsk vaniljesukker 
25 g mandler 
revet skal af 1 citron 
150 g hvedemel 
1 strøget tsk bagepulver 
1 ½ dl mælk eller fløde 
ca. 30 papirsforme 
glasur: 
200 g flormelis 
få spsk vand el. citronsaft 
pynt: 
cocktailbær 
krymmel 
valnøddekerner 
Smør, sukker og æg piskes godt sammen. Vanillesukker, citronskal, finthakkede el. blendede mandler blandes i. Hvedemel og bagepulver røres i sammen med mælk el. fløde. Papirsformene skal ikke smøres. Dejen fordeles i formene, der kun fyldes ⅔ op og sættes på en bageplade. Bages midt i ovnen ved 200-225ºC i ca. 12 minutter. 
Til glasur røres flormelis med vand el. citronsaft og smøres på kagerne. Pyntes med halverede cocktailbær, krymmel el. valnøddekerner. Kagerne kan fryses med glasur og pynt på.