Logo

Italiensk brød 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 dl vand
lidt gær
400 g hvedemel
150 g durummel
1 tsk salt
1 tsk sukker
lidt olivenolie
 
Lidt gær, ca 5 g, opløses i 3 dl lunkent vand.
Hvedemel, salt og sukker æltes med vand/gær, og ca 1 spsk olivenolie æltes med.
Æltes grundigt og hæver i køleskabet i 12-16 timer.
Luften slås ud af dejen, og man former et brød, gerne fladt.
Sættes i en kold ovn, der sættes til 200ºC.
Efter ca 20 min sænkes temp til 180ºC og brødet bager færdigt, ca 25 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.189 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sammensatte bollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grundopskrift med mange mulighederEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Solsikkeboller En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RugbrødsisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os