Logo

Italiensk brød med durumhvede

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 pk. gær
2 1/2 dl vand
1/2 spsk salt
5 dl durumhvede
1 dl hvedemel

Smuldr gæren i en skål.
Varm vandet til det er håndvarmt, hæld det i skålen og rør til gæren er
opløst.
Tilsæt salt, durumhvede og hvedemel og bland det godt.
Ælt dejen i 5 minutter, så den bliver meget smidig.
Lad dejen hæve i skålen i ca 1 time under et klæde.
Kom dejen ud på et bord, ælt den godt og rul den til et brød.
Lav 4 snit i dejen med en skarp kniv og lad brødet hæve, på en plade
under et klæde i 30 minutter.
Pensl det færdighævede brød med lidt vand og bag det ved 200°C i ca.
25 minutter.
Mærk med en kødnål om brødet er bagt i midten.
Lad det køle på en rist.

Tips: Bruger du hvedemel, der er specielt beregnet til bagning, bliver brødet
luftigt og sprødt, men det kræver til gengæld lidt mere æltning end
almindeligt hvedemel gør.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.646 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stort æblehornEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HybenbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tusindbladstærte 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tapioka Koko med Colombo CoulisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!