Logo

Italiensk brød med frugt og rosmarin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 pk. gær 25 g
2 1/2 dl vand
2 spsk olivenolie
1 tsk salt
2 dl pinjekerner
1 dl rosiner
1 dl tørrede abrikoser
1 spsk tørret stødt rosmarin
7-8 dl hvedemel

Smuldr gæren i en skål.
Hæld fingervarmt vand, ca. 37°C i og rør gæren ud i det.
Tilsæt olivenolie, salt, nødder og rosmarin og bland det godt.
Kom melet i, men gem lidt til udrulningen.
Ælt det godt igennem til en smidig dej og lad derefter dejen hæve i
skålen i 30-40 minutter.
Læg dejen ud på bordet, ælt den let og form den til et eller to brød.
Lad dem hæve tildækket på en plade i 30-40 minutter.
Bag brødene ved 200°C i ca. 25 minutter.
Lad dem køle på en bagerist under et viskestykke.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.230 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Den bedste arabiske chokoladekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• PecantærtePecantærte er en amerikansk klassiker, der altid hitter på dessertbordet. Her får du...
• Festtærte med abrikoserEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Citronfromage - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os