Logo

Italiensk brød med pesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Brød:
25 g gær
3 dl lunkent vand
1/2 tsk salt
1 spsk olivenolie
100 g Durum hvedemel
ca. 350 g hvedemel
 
Pesto:
2 kopper frisk persille uden stilke
2 spsk tørret basilikumblade
1 tsk salt
1/2 tsk friskkværnet peber
2 tsk finthakket hvidløg
2 spsk finthakkede pinje- eller valnøddekerner
1-2 dl olivenolie
1 dl revet parmesanost
 
Brød: Gæren røres ud i vandet.
De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes til den er smidig.
Hæver ca. 1 time.
Rul dejen ud så den passer til en bradepande.
Lad den hæve yderligere ca. 15 minutter, smør pestoen på og bag ved 225ºC i ca. 15 minutter.
Kan nydes til f. eks. suppe eller i små stykker som snacks.
Pesto: Kom alle de tørre ingredienser og 1/3 af olivenolien i en blender og kør til det hele er findelt.
Stop undervejs og skub ned fra kanterne.
Tilsæt resten af olivenolien undervejs.
Hæld blandingen i en skål og rør parmesanosten i.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.714 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• DruekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pitabrød 5En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fiskelagkage - 27 fedt %En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Citron-sorbetIs er en nem dessert. Prøv fx Mokkais med abrikoser, Jordbæris, Parfait-is og her...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os