Logo

Italiensk brød med soltørrede tomater og oliven

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
6 dl koldt vand
15 g gær
15 g salt
400 g italiensk durumhvedemel
ca. 400 g hvedemel
50 g soltørrede tomater
50 g sorte udstenede oliven

Kom vand i en skål og op løs gæren heri. Tilsæt salt og durummel. Ælt hvedemel i dejen lidt ad gangen og ælt dejen godt og gerne længe - 10 minutter. Dejen skal være lidt klæbrig og endelig ikke for tør af hvedemel. Den mængde hvedemel, der tilsættes, afhænger af, hvor længe dejen æltes. Læg dejen tilbage i skålen, dæk med et fugtigt klæde og stil den koldt i 12-24 timer.
Tag dejen ud af køleskabet. Skær ⅔ af dejen fra til et brød og gem resten til senere. Hak soltørrede tomater og oliven fint og ælt det i dejen. Form dejen til et brød og læg det på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad brødet hæve i ca. 1 time. Drys med lidt hvedemel og bag det ved 225ºC i ca. 40 minutter. Afkøles på en bagerist.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 5.613 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?