Logo

Italiensk chokoladekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 æg
2 dl mørk sirup
30 g flormelis
1 dl stærk kold kaffe
4 spsk kakao
90 g hvedemel
1 tsk bagepulver
30 g flormelis

Pisk æggeblommer og sirup lyst og luftigt.
Rør kaffe, kakao, hvedemel og bagepulver i og bland godt.
Pisk æggehviderne stive, tilsæt flormelis og pisk 1-2 min.
Bland æggehviderne i kagen.
Hæld i to liter ringform og bag 45 min midt i oven ved 175°C.
Drys med flormelis når kagen er let afkølet.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.493 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?