Logo

Italiensk chokoladekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 æg
2 dl mørk sirup
30 g flormelis
1 dl stærk kold kaffe
4 spsk kakao
90 g hvedemel
1 tsk bagepulver
30 g flormelis

Pisk æggeblommer og sirup lyst og luftigt.
Rør kaffe, kakao, hvedemel og bagepulver i og bland godt.
Pisk æggehviderne stive, tilsæt flormelis og pisk 1-2 min.
Bland æggehviderne i kagen.
Hæld i to liter ringform og bag 45 min midt i oven ved 175°C.
Drys med flormelis når kagen er let afkølet.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.085 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Dorthes drømmelagkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• PistacekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Finskbrød 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Citronmousse i marengsrederEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os