Logo

Italiensk chokoladekage med mandler og rosiner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
125 g smør
150 g sukker
4 æggeblommer
100 g mørk chokolade
50 g lys chokolade
100 g smuttede malede mandler
50 g bløde rosiner
150 g hvedemel
4 stiftpiskede æggehvider

Glasur:
100 g mørk chokolade
50 g smør
1 spsk flormelis

Pynt:
grofthøvlet chokolade i flere farver (mørk, lys, hvid)

Smelt chokoladen for svag varme og lad dem køle lidt.
Pisk smør og sukker hvidt, tilsæt æggeblommer, rør chokoladen i sammen med mandler, rosiner og hvedemel.
Til sidst vendes æggehviderne i.
Dejen hældes i en smurt 1-2 liters form, og bages 170°C 45-60 min.
Glasur: Smelt chokolade og smør sammen, og lad det afkøle.
Rør flormelis i før glasuren stivner, og glaser kagen.
Pynt med høvlet chokolade.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 636 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Daimkage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Peberbrød En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FastetærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolate Bread & Butter PuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os