Logo

Italiensk madbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

15 g gær
4 dl lunkent vand
1 ½ tsk salt
2 spsk olivenolie
120 g durum hvedemel
450 g hvedemel
Pynt: durum hvedemel.

Gæren røres ud i vandet. De øvrige ingredienser tilsættes.
Dejen æltes igennem, til den er smidig.
Stilles til hævning dækket med et klæde i et køligt rum ca. 3 timer.
Dejen slås ned.
Dejen formes til et aflangt brød med lidt spidse ender.
Efterhæves ca. 30 min.
Pensles med vand, drysses med hvedemel og ridses på langs med en skarp kniv.
BAGETID: Ca. 30 min. ved 225ºC på midterste ribbe.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.028 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her