Logo

Italiensk madbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
15 g gær
4 dl lunkent vand
1 ½ tsk salt
2 spsk olivenolie
120 g durum hvedemel
450 g hvedemel
Pynt: durum hvedemel.

Gæren røres ud i vandet. De øvrige ingredienser tilsættes.
Dejen æltes igennem, til den er smidig.
Stilles til hævning dækket med et klæde i et køligt rum ca. 3 timer.
Dejen slås ned.
Dejen formes til et aflangt brød med lidt spidse ender.
Efterhæves ca. 30 min.
Pensles med vand, drysses med hvedemel og ridses på langs med en skarp kniv.
BAGETID: Ca. 30 min. ved 225ºC på midterste ribbe.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.062 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?