Logo

Italiensk nøddekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g ristede hasselnøddekerner
125 g blødt smør
150 g sukker
4 store æg
2 spsk hvedemel
2 spsk kakao
125 g flødeost
reven skal af 1 citron eller 1 appelsin
 

Rist nødderne og gnid de brune hinder af, det kan gøres ved at rulle dem mellem hænderne.
Hak nødderne meget fint.
Rør smørret godt med halvdelen af sukkeret og rør æggeblommerne i en
ad gangen.
Vend hvedemel og kakao i.
Pisk flødeosten lidt lind med 1 spsk vand og vend citronskal og nødder i.
Vend blandingen i æggemassen.
Pisk hviderne stive med resten af sukkeret og vend dem i dejen.
Kom den i en meget velsmurt springform og bag kagen ca. ½ time ved
180ºC.
Drys kagen med flormelis og server den med frisk frugt og flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.576 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her