Logo

Italiensk nøddekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

125 g ristede hasselnøddekerner
125 g blødt smør
150 g sukker
4 store æg
2 spsk hvedemel
2 spsk kakao
125 g flødeost
reven skal af 1 citron eller 1 appelsin
 

Rist nødderne og gnid de brune hinder af, det kan gøres ved at rulle dem mellem hænderne.
Hak nødderne meget fint.
Rør smørret godt med halvdelen af sukkeret og rør æggeblommerne i en
ad gangen.
Vend hvedemel og kakao i.
Pisk flødeosten lidt lind med 1 spsk vand og vend citronskal og nødder i.
Vend blandingen i æggemassen.
Pisk hviderne stive med resten af sukkeret og vend dem i dejen.
Kom den i en meget velsmurt springform og bag kagen ca. 1/2 time ved
180ºC.
Drys kagen med flormelis og server den med frisk frugt og flødeskum.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 864 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hvid og mørk chokoladekage med jordbærpuréDesserten er en lækker lagkage af mørke chokoladebunde lagt sammen med en hvid...
• TuckagebundEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kage med valnødder og Grand MarnierEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvid chokolademousse med rabarberkompot og jordbærDen lære chokolademousse serveres med årstidens rabarber og jordbær
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os