Logo

Italienske mandelkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g hakkede mandler
8-9 dl hvedmel
4-5 dl sukker
5-6 æg
1-2 tsk bagepulver
Syltede/kandiserede ingefær
æggehvide

Hak mandlerne - kom dem for eksempel i en frysepose og hak dem med en hammer. Bland dem med hvedemel, bagepulver, sukker, hakkede ingefær og brug æggene til at få dejen til at hænge sammen. Rul dejen ud som lange, tynde pølser på en bageplade (og husk at livet er for kort til ikke at bruge bagepapir). Pensl dem med æggehvide.
Bag dem i ovnen på 180ºC i ca 18 minutter. Tag dem ud og skær pølserne over så hver kage er cirka 3 cm lange. Sænk varmen til 100-125ºC, sæt kagerne ind igen og tør dem til de er stenhårde. Kagerne kan holde evigt i dåser.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.148 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her