Logo

Italienske mandelkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g hakkede mandler
8-9 dl hvedmel
4-5 dl sukker
5-6 æg
1-2 tsk bagepulver
Syltede/kandiserede ingefær
æggehvide

Hak mandlerne - kom dem for eksempel i en frysepose og hak dem med en hammer. Bland dem med hvedemel, bagepulver, sukker, hakkede ingefær og brug æggene til at få dejen til at hænge sammen. Rul dejen ud som lange, tynde pølser på en bageplade (og husk at livet er for kort til ikke at bruge bagepapir). Pensl dem med æggehvide.
Bag dem i ovnen på 180ºC i ca 18 minutter. Tag dem ud og skær pølserne over så hver kage er cirka 3 cm lange. Sænk varmen til 100-125ºC, sæt kagerne ind igen og tør dem til de er stenhårde. Kagerne kan holde evigt i dåser.
--
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.341 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rosinboller med ymerBollerne er lette og hurtige at lave. Prøv dem til eftermiddagskaffen eller teen eller til...
• FuldkornskagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sesamboller med gaioEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarbersuppe - koldDenne suppe er ikke jævnet. Hvis du vil have suppen tykkere, skal du jævne med...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!