Logo

Italienske landstykker med fyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Italienske landstykker med fyld
Restauratør Ronald Dijkstra (22381650) fra Brasserie Belli indrømmer at der er fejl i opskriften, men vil ikke rette fejlene, desværre.  
 
SÅ UNDGÅ BELLI OG OPSKRIFT
 

Brødene flækkes på langs, smøres med basilikumpesto og fyldes med:
 
Rucolasalat
Avocadostykker eller avocadomousse
Flager af Manchego ost
Chorizo pølse i skiver
Ovnbagte tomater (se opskrift)
2 skiver bøffelmozzarella pr. sandwich
 
Italienske landstykker (12 stk):
1. dag:
50 g surdej (1)
2,5 dl koldt vand
2,5 dl økologisk dansk hvedemel
 
Ælt alle ingredienser sammen, dæk fadet og lad stå til næste dag ved stuetempe­ratur.
 
2. dag
1,5 dl koldt vand
5 dl økologisk hvedemel
3 tsk groft køk­kensalt
 
Tilsæt ingredi­enserne til 1. dags dej og ælt igennem i 10 minutter, lad hvile i 10 minutter og ælt i yderligere 10 minutter.
Lad dejen hæve til dobbelt størrelse, slå den ned og lad den atter hæve til dobbelt størrelse.
Form dejen til boller, men husk at tage 50 g surdej fra til næste bagning!
Læg bollerne på en meldrysset plade og lad efterhæve til dobbelt størrelse.
Bag bollerne ved 170°C i 25 minutter.
 
(1) Surdej:
Har man ikke surdej, så start en selv ved at blande ½ dl vand med ½ dl hvedemel. Lad blandingen stå under et fugtigt klæde i 3 dage.
 
Langtidsbagte tomater:
Halver en portion tomater, drys med oregano, salt, peber og grofthakket hvidløg.
Dryp lidt olivenolie på og bag dem i 40 minutter ved 120°C.


Tips:  "Hemmeligheden ved en god sandwich er et rigtigt godt stykke brød. Jeg foreslår langtidshævede italien­ske landstykker, gerne i en grov version".

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.574 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her