Logo

Jettes squashkage med osteglasur

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

3 stk æg
21/2 dl olie
5 dl sukker
5 dl groft revet squash m/skræl
5 dl hvedemel
1/4 tsk bagepulver
2 tsk natron
1 tsk salt
2 tsk vaniljesukker
3 tsk kanel
 
Osteglasur:
100 gr flødeost naturel 
140 gr smør (Kærgården) 
2 dl flormelis
2 tsk vaniljesukker
 
Æg sukker og olie piskes sammen og de øvrige ingredienser tilsættes, hvorefter det hele røres godt sammen.
Bages midt i forvarmet ovn ved 200°C i ca. 1 time.
Osteglasur:
Det hele piskes godt sammen og smøres i et jævnt lag over kagen.

 
Tips: Denne portion passer til lille bradepande - dobbelt portion til stor.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.041 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fuldkornsrugbrød 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sesambrød eller -rundstykkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gulerod med valnødder cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Friske citronpandekager med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os