Logo

Jocondebunde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Lagkagebunde

250 g hele æg (ca. 4 æg)
200 g æggehvider (ca. 5 æg)
200 g sukker
150 g mandler
100 g hvedemel
50 g smeltet smør

Forvarm ovnen til 235ºC. Pisk de hele æg grundigt, luftigt og skummende med 150 gr. sukker. Skold, smut og hak mand-lerne meget fint. Tilsæt mandlerne. Pisk æggehviderne stive med resten af sukkeret. Vend lidt af de stiftpiskede æggehvider i æggemassen. Vend forsigtigt resten af æggehviderne i. Tilsæt til sidst det smeltede smør. Bred dejen ud på bagepapir eller Silpat lignede materiale i ca. 5 mm tykkelse og bag i ca. 10 minutter til bunden føles fast. Skær to cirkler ud af dejen på størrelse med den springform bavaroisen skal bygges op i.

NB! Resultatet bliver udmærket så længe dejens tykkelse ikke overstiger 1 cm før bagningen. Har du varmluftovn kan du naturligvis fordele dejen på to plader. Jocondebunde flækkes ikke før de lægges sammen med creme eller mousse.

Denne portion giver med lidt god vilje 4 bunde. De to som bliver tilovers kan fryses ned eller opbevares 8 dage i en pose eller i husholdningsfilm (polyethylen) i køleskabet m.h.p. på at blive lagt sammen med andre cremer på et senere tidspunkt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.110 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ÆblemarengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kokosruder med kokosglasurEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsinbrød2 brød. Tilberedningstid: 20-25 min. Hævetid, i alt: 1¼ time. Bagetid: ½ time. Fryseegnet....
• Æbler i creme 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os