Logo

Jordbærfragilité

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Bund:
100 g hasselnøddeflager
125 g ren marcipan
0,6 dl mælk
½ dl æggehvide
125 g flormelis

Fyld:
4 dl piskefløde
100 g jordbærmarmelade
200 g friske jordbær
25 g flormelis

Bund:
Nøddeflagerne brunes let i en varm ovn og knuses bagefter. Rør marcipanen med mælk til en lind masse. Pisk æggehviderne stive med flormelis. Vend dem sammen med nødderne og smør dejen ud på smurt bagepapir. Sættes i en varm ovn 175ºC i 10 min. eller til overfladen er lysebrun. Udstik dejen med et glas. De små fragilitébunde tørres derefter i en lun ovn eller sættes i et varmeskab. Bør laves dagen i forvejen.

Fyld:
Pisk fløden stiv og smag til med flormeis og syltetøj. Sprøjt rundt i kanten på den nederste bund og kom halverede jordbær i midten. Læg en ny bund på og gentag fyldet. Slut af med et låg.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.088 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?