Logo

Jordbærfragilité

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Bund:
100 g hasselnøddeflager
125 g ren marcipan
0,6 dl mælk
1/2 dl æggehvide
125 g flormelis

Fyld:
4 dl piskefløde
100 g jordbærmarmelade
200 g friske jordbær
25 g flormelis

Bund:
Nøddeflagerne brunes let i en varm ovn og knuses bagefter. Rør marcipanen med mælk til en lind masse. Pisk æggehviderne stive med flormelis. Vend dem sammen med nødderne og smør dejen ud på smurt bagepapir. Sættes i en varm ovn 175ºC i 10 min. eller til overfladen er lysebrun. Udstik dejen med et glas. De små fragilitébunde tørres derefter i en lun ovn eller sættes i et varmeskab. Bør laves dagen i forvejen.

Fyld:
Pisk fløden stiv og smag til med flormeis og syltetøj. Sprøjt rundt i kanten på den nederste bund og kom halverede jordbær i midten. Læg en ny bund på og gentag fyldet. Slut af med et låg.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 856 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PaddehattecupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Engelsk tærte En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pumpkins pie - GræskartærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager med brombærVend friske brombær med sukker og server dem som tilbehør til friskbagte pandekager,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os