Logo

Jordbærmuffins - uden mælk og æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fri for æg, mælk, soya og bagepulver.

12 små eller 6 store muffins:

100 g mælkefri margarine
120 g sukker
2 tsk vanilje sukker
1 dl rismælk
200 g hvedemel
ca. 2 dl friske hakkede jordbær
 
Sukker, margarine og vaniljesukker røres sammen.
Tilsæt rismælk, hvedemel og jordbær.
Røres sammen og kommes i muffinsforme.
Bages ved 180°C i en halv time.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.373 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her