Logo

Jordbærmuffins

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g blødt smør
200 g sukker
3 æg
1 dl mælk
125 g jordbær
300 g hvedemel
2 tsk vaniljesukker
2 tsk bagepulver
 
Rør smør og sukker godt sammen og rør æggene i skiftevis med mælken.
Del de rensede og skyllede jordbær i mindre stykker og bland dem i melet
sammen med vaniljesukker og bagepulver.
Vend det i dejen.
Kom dejen i papir- eller muffinsforme og bag kagerne midt i ovnen ved
175-200ºC i 12 minutter.
 
Tips: Jordbærmuffins kan fryses.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.377 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ÆtiopiekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kransekage med mynteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Banankage uden æg, mælk og fedtstofDenne opskift på banankage indeholder hverken æg eller mælk. I stedet er der blandt andet...
• Æbletærte med abrikos En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1257401-02-2019 00:31:06 AnneMette
Er meget glad for jeres emails. Mon det kunnee vaere muligt. at sende den engelske udgave med amerikanske maal ? Tak for tanken. Jeg bor I Utah.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os